Bloggen / Böcker / Dagens / Inspiration / Sverigeresor / Jorden runt / Resedagbok / Motions pictures / Personligt / Text och citat / Träning
       Utrustning / Självporträtt / Porträtt / Vardag / Stadsbilder / Varelser / Natur / Övrigt och blandat / Temafotograferingar

       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December
       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December









Bergsbestigning och glass.

Har inte lust med varken photoshop eller bloggning men tänkte att jag skulle få upp någonting på samma dag som det hände, det känns lite bättre bloggmässig då.
Ber om ursäkt för dåligt inlägg dock...


Idag åkte jag, Rickard och Sabina in till Linköping, mötte upp Anna och åt på Subway. Vidare till Norrköping (där vi körde lite fel) och hämtade upp Liza.
Vidare till Söderköping där vi gick 90 meter (trappor) upp på Ramberget för att titta på utsikten. Sedan ner igen och ställde oss i glasskön på smultronstället. Vi hann komma fram och få sittplats några sekunder innan hutlöst mycket vatten föll ner från himlen. Vi åt god glass och åkte sedan hem igen. Trevlig dag det må jag säga!




Minigolf

Igår spelade jag minigolf (med Carro) för 3:e gången i år. Och jag vann (för 3:e gången)! Det har helt klart varit ett bra minigolf år för mig i år.

Efter golfen gick vi ner till Varamon. Carro badade medan jag åt glass och sen gick jag ut en sväng i vattnet jag med. Jag bad Carro att simma lite men hon kan inte ha gått i simskola när hon var liten... hon kunde nämligen bara ta ett halvt simtag och katastrofen var ett faktum ;).






Jahaja

Igår kom jag hem till Motala igen och det var bara att duscha och sen bege sig till mormor och morfar för födelsedagsfirande. Morfar fyllde 69 och sånt måste ju firas såklart!

Idag var jag i Linköping med 2 underbara personer och köpte lite för mycket saker faktiskt. Men vad gör det om 100 år? Ingenting!
Istället för att hjälpa mamma med flera på Speedwayen ikväll så stannade jag hemma efter Linköping och började och läste ut en bok. Så nu är jag boklös igen, inte bra.

Efter det har jag ätit en liter jordgubbar med vispgrädde och läst lite bloggar. Nu funderar jag på om jag ska kolla på Whitechapel eller fortsätta att läsa bloggar...

Förresten så glömde jag mobilen hos min bror i "Halmstad", klantarsel! Men jag har fått låna mammas gamla nokia och mitt gamla kontantkort så nu är det nostalgi på hög nivå (och folk kan nå mig om de vill något), underbart!

Havet

Förinställt inlägg

Jag längtar till havet. Förhoppningsvis får jag (eller så har jag fått) tillfälle att besöka västkusten något nu när jag är på resande fot. Jag föredrar sjöar mer men havet är så... berusande på något vis.


Suddigt New York hav.

Niklas hjärta Debbi


Min stora bror

Imorgon åker jag till Halland och stannar där i några dagar. Utöver en avstickare till Göteborg så kommer jag att besöka min bror som är travtränare (Tommy Karlstedt) och en utomordentlig sådan.

Han har jättebra hand om hästar och hans stall osar (inte av hästskit även fast det luktar rätt så gott) av kärlek. Det är nästan så att jag önskar att jag också höll på med hästar när jag är där...







Det kommer nog upp en eller två förinställda inlägg här medan jag är borta...

Elitloppet 2011 - Prince Tagg och R. Karlstedt








Prioritering

Jag har rätt många saker att ta itu med men istället läser jag bloggar och ser på miniserier. Inte särskilt produktivt från min sida måste jag säga.

Nu har jag funderat en stund på vad jag ska sätta fart med så att något blir klart någon gång... det får nog bli lägenheten först. Jag har nämligen inte packat upp från London än (förutom smutstvätten) och den rena tvätten ligger fortfarande ihopvikt i IKEA påsen.

Så trots många bilder som väntar på datorn och i kameran så blir det alltså lägenheten som prioriteras.

Everything must come to an end

En dag att se fram emot men samtidigt inte vill ska komma. Men nu har den varit här och nu är det över. Fast ändå inte. Jag satt med bultande hjärta i hela 130 min och kunde nästan inte andas medan en tår eller fler rullade ner för min kind. Ett bitterljuvt farväl men historian och magin kommer för alltid att finnas kvar.

Nu när Harry Potter är slut (snyft) men för alltid kommer att finnas i mitt hjärta så måste man ha andra saker att tycka om och att se fram emot, så är det bara.
Här är några av de fina saker som just nu får mitt hjärta att skutta och som i i framtiden kommer att (förhoppningsvis) ge mig ett leende på läpparna:

- Sherlock Holmes säsong 2 som håller på att spelas in.

- Den här låten som jag "hittade" ikväll och som gått i repeat: Utan dina andetag (länk)

- och så självklart andra ögonblick som kommer att komma :)


Ekar tomt

Förinställt inlägg.

Det har visst ekat tomt här den (de?) senaste veckan och det kommer att eka tomt ett tag till.
För just nu är jag ute på äventyr!

Jag återkommer på lördag... kanske.

Home is where your heart is



- J K Rowling

Inte långt kvar...



... tills jag och två vänner åker till London!
Vi ska shoppa på Oxford Street, chilla i Hyde Park, äta pannkaksnutella vid Big Ben och strosa runt i Nottinghill + mycket, mycket mer. Längtar!

HP dansar och sjunger

Jag har precis sett Harry Potter sjunga och dansa. Känns... konstigt.


Ett klipp

Såg precis ett klipp från sista delen av Harry Potter. Shit vad spännande!