Bloggen / Böcker / Dagens / Inspiration / Sverigeresor / Jorden runt / Resedagbok / Motions pictures / Personligt / Text och citat / Träning
       Utrustning / Självporträtt / Porträtt / Vardag / Stadsbilder / Varelser / Natur / Övrigt och blandat / Temafotograferingar

       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December
       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December









Stockholm, here I come

Nu åker jag till huvudstaden med Liza och Carro och annat folk. Hörs igen på söndag kväll!


The eye times 4





Brum brum

Igår besiktade jag min pärla, dvs min bil som jag har haft i 3 år. Det var kärlek vid första ögonkastet ;)
Som sagt så besiktade jag den igår och tyvärr så gick den inte igenom. Men det var väntat...
Så nästa vecka får den åka till bildoktorn och bli lagad.



Köping

Jag har totalt glömt bort att lägga upp en del bilder som jag tog när jag var i Köping och hälsade på Linnéa! Nu har jag tagit ändan ur vagnen så här är dom:









Don't rain on my parade

Arrangerad bild. Det är svårt att fota självporträtt, blir galen på att jag aldrig hittar skärpan!
Haha, min näsa ser ju ut att vara gigantisk...

Annorlunda


Ny layout och är här för att stanna

En ny layout igen (ser du inte så tryck F5), den här gången utan bild i headern. Jag tycker inte att jag har några bilder som passar som headerbild så det får vara såhär tills jag fixat en bra sådan.
Just det, bakgrundsbilden kommer att ändras så småningom också. Måste hitta en som är perfekt, haha. Några idéer? Jag är öppen för förslag!

Verner




Det här är Verner. En datastol från IKEA som jag satte ihop igår alldeles själv. IKEA is the shit som gör det lätt att bygga ihop saker och ting!
(Fast lite svårt är det när man är själv och inte har fler än 2 armar/händer måste jag faktiskt erkänna.)

På grund av Lutfi Kolgjini så har jag missat en stor del av Morden i Midsomer för min bror kör loppet efter som jag inte vill missa. Som går nu. Återkommer!
Tyvärr gick det inte bra. Han galopperade i starten och kom inte ifatt trots långt lopp. Bättre lycka nästa gång :)

Nu ska jag äta Center Nougat och kolla ett avsnitt av Rookie Blue, en ny serie som jag har "hittat".





En lite mer än helt okej dag

Jag skjutsade mamma och Puute till bussterminalen idag för de skulle ta bussen till båten som tar dom till Riga. Woho säger jag som får vara hemma i hela 3 dagar alldeles själv. Underbart!
Efter att jag släppt av dom så åkte jag och tränade, eller inte. Det var stängt.

Det firades med att Debbi och Carro kom och hälsade på. Vi åt varm smörgåstårta, spelade Disney TP (jag förlorade) och tog Carro på en cykeltur. Först cyklade vi till varamon där vi köpte glass och traskade runt. Tillslut hamnade vi i Pariseviken där vi kände på vattnet och sen bar det iväg hemmåt. Mysigt och trevligt. Synd att Sabina och Liza inte kunde komma pga sjukdom...



Smultronstället

Idag åkte jag, mamma och Putte till Söderköping och åt glass på Smultronstället. Himla god glass måste jag säga! Har du varit där och ätit?



Efter Söderköping så stannade vi på IKEA i Linköping och därifrån så kommer man inte tomhänt! Mamma köpte lite saker och jag köpte sugrör och en Verner. Bildbevis kommer imorgon.

Buffy Bottles

Det är bl.a. vid såna här tillfällen som jag önskar att jag bodde i USA (eller Kanada eftersom de skickar dit)! Jones soda har nämligen tagit fram Buffy drycker från säsong 8.

Smakerna är: blue bubblegum (Buffy), root beer (Dawn), strawberry, lime (Xander), old moon's orange and cream (Twilight), apple Witch’s Brew (Willow) och grape potion (Giles).


Förfest + Harrys 23/7

Hannah ville se om bilderna blev bra med den nya kameran så därför visar jag några bilder från igår.
Jag har endast fotat på auto och jag har förminskat, lagt på ytterst lite kontrast och även skärpa i photoshop. En sak jag blev lite missnöjd med är panoramafunktionen. Bilden blev väldigt mättnadslös och "risig". Men det kanske man kan ordna på något vis genom att fota med andra inställningar...




Testade smile-funktionen och bilden blev ju väldigt... smickrande :P


Sony cybershot - DSC w390

Jag har länge tänkt på att köpa en ny kamera som jag kan ha med istället för min stora skönhet Canon 40D. Idag tog jag äntligen ett beslut och köpte en ny kompakt kamera. Det blev Sony cybershot - DSC w390 och ikväll får den komma ut på sin premiär runda.

Bild från Sony.se

Ny layout...

...kanske man kan säga. Har bara bytt bakgrund och bild och försökt få ordning på rubriker osv. men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Så det får se ut såhär ett (bra) tag till antar jag... tills jag kommer på bättre tankar.

Ser ni inte den nya layouten så syns den på bilden :P

Dagens mat


...

Jag har faktiskt glömt bort bloggen lite. Inte bra.
Jag har semester och det är underbart! Trots regn, blixtrar och dundrande åska! Jag börjar första riktiga semesterdagen imorgon med att vakna upp hos Linnéa. Tåget går 14:29 till Köping idag. Wieho!


Varför är bilderna finare i kameran? "/

Ett skepp kommer lastat...


Havslukt utanför Halmstad



Första doppet

Idag hände det. För första gången på 2 år så har jag badat i en sjö. Och inte vilken som helst utan i Vättern och i mitt älskade Pariseviken. Det blir absolut ett kvällsdopp imorgon också!

Bilden är från havet någon mil utanför Halmstad

Jorgubbe

Har precis avnjutit jordgubbar med grädde. Mums vad gott! Hur äter du dina gubbar?
Jag köpte två stycken små jordgubbsplantor för ett tag sedan som nu har växt till sig riktigt ordentligt. I helgen blev den första gubben röd och idag plockade jag den. Den var precis sådär god som en jordgubbe ska vara! Nu hoppas jag på att de andra gubbarna kommer smaka likadant så småningom...








Trav hela helgen (nästan)

Här ekar det tomt. Det har inte direkt varit medvetet utan jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Och nu i helgen har jag varit i Halmstad. Min minneskortläsare gick sönder, igen, men så fixade jag det ändå. Eftersom jag jobbar imorgon så får ni endast dessa bilder för tillfället. Ni får ett hum om vad jag gjort i helgen...




The twilight saga - Eclipse



Jag är ett stort fan av böckerna och tycker väl att filmerna är okej. Därför hade jag inte så stora förhoppningar om filmen Eclipse som jag kollade på bio igår. Men jag måste säga att det var den bästa av de 3 filmer som nu är gjorda. Vilket är konstigt för uppföljarna brukar alltid vara sämre...

Nu ser jag med spänning fram emot del 1 av Breaking Dawn och med Jacob "borta ur bilden" så kan det inte bli bättre ;p Vilket lag hejar du på?


Varmt som satan



Att det är årets varmaste dag är det ingen tvekan om! Tidigare idag när jag cyklade till stan så hjälpte inte ens vinddraget till att svalka ner mig...

Så det kanske inte var så smart att gå runt på stan idag i den här värmen för svetten bara rann (nästan iaf). Men det var skönt att komma hemifrån en stund och träffa bästa Sabina också. Vi åt på Med eller utan och trots att jag saknar Hugos kycklingröra så funkar deras röra också.

Köpte jag något på stan då? Förutom en liter jordgubbar så kom jag hem med 4 olika nagellack från H&M och i skrivande stund sitter jag med gult på mina naglar, sommarfint. Lite synd bara att man måste ta två lager på naglarna för annars blir det lite genomskinnligt...

Undra vad jag ska hitta på nu då...


Första doppet... typ

Igår så var vi nere i Varamon och kunde inte låta bli att ta det första doppet för i år. Dvs med bara benen. Första riktiga doppet ska vara i Parisan!
Till en början var det kallt men efter ett tag var det riktigt skönt att stå i vattnet.



Bildlöst

Det har inte hänt så mycket den här veckan så jag har inte direkt haft något att skriva om. Och jag har inga bilder att visa heller så trots att jag inte tycker om att skriva ett blogginlägg utan bilder så gör jag det ändå.

Så nu blir det lite svammel om veckan som varit och om vad som händer i helgen.
Jobbar dag den här veckan så jag är som död efter jobbet. Men i måndags och idag så var jag och tränade direkt efter mitt hårda arbetspass, haha. Skönt att ha det gjort och det blir nog en tur till gymmet på lördag också.

Ikväll har jag varit med Sabina och Rickard och kollat in Vätternfestivalen här i Motala. Festivalen som bara har blivit sämre och sämre för varje år och i år är inget undantag. Den håller på ikväll och fre-lör men det blir inget mer besök dit skulle jag tro.

Imorgon blir det skoj för då ska jag och termiterna spela minigolf och äta på Sjövik. 15 (+1) stycken blir vi, det ni! Och på söndag ska jag jobba över. Mer klirr i kassan.

Intressant, eller hur... Hur har din vecka sett ut och hur hoppas du att din helg blir?