Bloggen / Böcker / Dagens / Inspiration / Sverigeresor / Jorden runt / Resedagbok / Motions pictures / Personligt / Text och citat / Träning
       Utrustning / Självporträtt / Porträtt / Vardag / Stadsbilder / Varelser / Natur / Övrigt och blandat / Temafotograferingar

       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December
       Januari / Februari / Mars / April / Maj / Juni / Juli / Augusti / September / Oktober / November / December









Nya skor

Det här är skor jag köpte i USA. På facebook skrev jag att jag köpte 6 stycken par men egentligen är det ju 6 och en halv. Eller 7 beroende på hur man räknar in mystofflor...


Lite annat är med på bilden också och det är en del av allt det andra förutom skorna som jag köpte/fick av mamma.

Nytt utseende

Efter att ha gjort en del liknade layouter som den jag hade innan så bestämde jag mig för att strunta i allt och göra det simpelt. Och så här blev det (ser du ingen skillnad? Tryck F5).

2011-02-27 @ 19:10:17 Permalink Bloggen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nattbilder #4 - twinkle twinkle little star





Tryck på bilden här över. Vill du se någon av bilderna i ännu större format? Let me know...

En häst


ett liv.

Hej allesammans.
Kom hem från NY idag.
Dumpade prylarna.
Och somnade.

Ska jobba imorgon men efter det
så ska helgen bli fin fin.
Träna, promenera, redigera fota, se film,
tv serier och bara ha det allmänt mysigt.

Påbörja besparing av pengar.
Men ändå köpa en vit kofta.
Hoppas jag iallafall.

I helgen ska jag bara vara.

Color splash



En bra bloggare

En bra bloggare är en sådan person som svara på frågor (och det ganska så omgående) och tar sig tid till att skriva ett ordentligt svar. Då blir jag glad.

Annars då? Jo, har en del saker att göra idag men lat som jag är så sket sig ju det totalt.
Tur att det finns en morgondag också.

Sen är frågan, ska jag eller ska jag inte träna idag? Skyndar jag mig på så hinner jag...

Hidden behind the eyes



Nattbild #3 - Macken




Min lila jumpin


Minns ni att jag tänkte köpa en Jumpin men inte visste vilken färg jag ville ha?
Iaf. Jag blev vän med Jumpin på facebook och en dag så hade de beslutit sig för att dela ut lite rabattkoder. Det fanns två stycken rabatter (av varje) av följande procent: 50, 40, 30, 20 (och 10?). Jag tänkte att jag skulle testa och jag lyckades få in hela 50%. Så jag beställde och det blev en lila.


Den är fantastisk!
När jag öppnade paketet och tog ut dressen så tyckte jag att den var tung och såg väldigt lång ut. Och den är ju lite längre än mig men den är väldigt bekväm. Dock så tror jag att jag även kunde köpt en storlek mindre än den som min längd förespråkar. Men då hade den nog blivit tajtare och inte så lös. Så jag är nöjd.
Den har två magfickor och även en ficka på vardera sida av höfterna som har dragkedja. Dessutom så kan man dra upp den stora dragkedjan som vanlig och vill man så kan man dra upp dragkedjan nerifrån när den andra är uppe. Väldigt behändigt om man är kille och behöver kissa. Det är bara att dra upp en bit och sticka ut den :P


Och så kan man dra upp den hela vägen upp!
När jag upptäckt det så tänkte jag att jag skulle se hur jag såg ut. Så jag gick och ställde mig framför spegeln, drog upp dragkedjan så hela huvudet täcktes och tittade mot spegeln. Men såg ju förstårs ingenting. Ibland vet jag inte hur min hjärna fungerar, haha. Knäppgök.


Nattbild #2 - Orion


När jag var liten gillade jag att titta upp mot stjärnorna, vilket jag sällan gör nu för tiden. Och jag har alltid vetat att stjärnbilden här ovan heter Orion och att de tre stjärnorna i rad är hans bälte (även kallad de "tre vise männen"). Men något som jag aldrig har fattat (jag skäms lite) är att han inte bara har ett bälte utan även ett svärd och en pilbåge. Detta fick jag reda på när jag googlade nyss. Därför ber jag er att trycka på länken nedan och läsa lite om Orion och hans tillhörigheter.

Första bilden: jag. Andra bilden: Orion (stjärnbild)

Folktandvården

Fy fan för Folktandvården!
Idag när jag kom hem efter jobbet så låg det post innanför dörren. Ett av kuverten var från folktandvården.

Minns ni att jag skrev det här inlägget? Inlägget handlade iaf om ett tandläkarbesök och efter undersökningen sa tandsköterskan att jag hade ett litet hål som behövde lagas och att jag skulle boka ny tid i receptionen. Sagt och gjort, jag fick en ny tid i januari nu i år.

Jag gick dit och tandläkaren tittade i munnen och tog kort och sa att hålet inte alls behövde lagas. Jag fick ingen lapp att ge till receptionen angående betalning så jag frågade i receptionen vad jag skulle betala. Berättade även att jag var där för att laga ett hål men att det inte behövde lagas. Hon sa då att det var lustigt och att jag då inte borde behöva betala något men att hon skulle höra med tandläkaren.

Hon gick för att prata med tandläkaren men han var upptagen. Eftersom jag skulle till jobbet så sa hon att hon skulle höra av sig efter att ha pratat med honom.

Hon ringde inte och nu, nästan en månad efteråt, så fick jag en räkning på posten där jag ska betala för rådgivning och korttagning. Någon som jag inte kom dit för att göra och som egentligen inte behövde göras... Så nu är jag lite sur!

(Förlåt för att det blev två inlägg i rad med bara text)

Träning

Jag har haft ett träningskort ganska länge nu och ibland är jag jättelat och går inte dit på flera veckor, ibland månader och ibland går jag dit kontinuerligt ett tag. Men sedan blir jag antingen sjuk eller reser bort och så händer det igen att jag inte går dit på väldigt länge. Men nu är det slut med det! Jag har nämligen en plan...

En vän skrev till mig att man kan kalla det jag "har" som viljesvaga handlingar. Man vet vad som är bäst men gör det ändå inte och på så sätt så är mina handlingar inte riktigt rationella.
Så därför tänkte jag att jag skulle ha ett slags träningsschema här på bloggen så att andra ser när jag har tränat. Och har jag inte tränat på ett tag så är det ju lite pinsamt att alla ni som kikar in här kan se ett stort tomrum i schemat/kalendern.

Jag ska fundera lite på hur jag vill lägga upp det hela så jag återkommer. Har ni några förslag så är mina ögon öppna!

Nattbild #1 - När skärpan sitter fel


Dagens vinnare!

Inte nog med att min underbara bror fyller år idag. Hann vann dessutom ett lopp idag och självklart var jag på plats och kunde dokumentera det hela!



GRATTIS (x2) BRORSAN!

Ett självporträtt

Det är någonting med mig på ett foto. Jag blir nästan aldrig bra på bild och jag ser inte riktigt ut som mig själv. Och när det handlar om självporträtt så får jag nästan aldrig till skärpan. Här har ni iallafall en bild på mig i min nya frisyr. Inte för att bilden ger frisyren rättvisa men ändå...


Dagens

Imorse: Sovmorgon
Roligaste: Donkey Kong på Wii
Jobbigaste: Ta självporträtt (varför blir jag inte bra på bild?!)
Ikväll: Bowling + mat med jobbarkompisar
Dagens godaste:

Vanilj med krossad choklad i och nougatsås

Sherlock Holmes & Doctor Watson

I söndags kväll funderade jag på om jag skulle kolla på Wallander - Hämnden (som jag inte sett) eller en ganska ny serie om Sherlock Holmes och Doctor Watson, en brittisk serie. Jag har nämligen gått lite vilse när det gäller brittiska deckarserier (och alla vet ju att de är de bästa deckarna!) och tappat bort mig när det gäller Morden i Midsommer. Väldigt sorgligt.

Iaf, jag bänkade mig framför tv:n med hjälp av soffan och en Marabou chokladkaka (det bästa ska det va'!) & jag valde att se Sherlock Holmes, något jag absolut inte ångrat. Se den vettja! (Länk till avsnittet efter bilden)

Bloody brilliant I tell ya!



Avsnitt 1 på Svt (Finns tillgänglig t.o.m. lör 5 feb)
Sherlocks hemsida, The Science of Deduction
En blogg Dr. John Watsons blogg

Frisyr hos frisören

Vilken tur jag hade idag! Vaknade klockan 09:00 och kom på att jag skulle vara hos frisören 09:30. Panik, jag bara for upp ur sängen och snabbade mig på som attans!

Det har varit mycket tankar i mitt huvud kring vad jag skulle göra med mitt hår. Och jag hade inte bestämt mig innan jag åkte dit. Men någon färgning och någon sorts frisyr av kalufsen skulle det bli...

Det kommer upp någon bild på hur jag ser ut nu så småningom hoppas jag. Såhär såg jag (fin bild :P) ut innan iaf, minus snedluggen:


Vanity Fair - Hollywood

Vanity Fair's 17: e årliga Hollywoodnummer finns en svensk på omslaget och det är ingen mindre än Noomi Rapace! Ser du var hon är? (och hur söt är inte lejonet!)



Klicka på bilden för att se i större format
Källa: Oh no they didn't